Uns bretols arrenquen l´estelada de l´esglèsia del vilar i fan pintades feixistes contra un regidor municipal ERC

No havien passat ni poques hores que havia finalitzat la tercera marxa de torxes per la independència , quant uns desconeguts , van realitzar una bretolada a l’església del Vilar , segons sembla els individus , ja havien rondat per la Iglesia unes hores abans d´iniciar l´esdeveniment , llavors van esperar .
Els bretols van aconseguir enfilar-se al campanar i arrencar la gran estelada que durant la marxa de torxes havia presidit , aquest dimecres al matí s´han pogut veure els desperfectes , la corda que subjectava la enorme bandera era intacta , mentre que una fusta que feia de contrapès romania al mateix lloc on unes hores abans s´havien llegit els manifestos .

Aquesta no es la única bretolada , el vehicle del regidor municipal per ERC Albert Mulero ha aparegut amb pintades feixistes a mes el local de la penya barcelonista hi ha aparegut amb enganxines contra Catalunya i la unitat d’Espanya .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada