400 castellvilarencs participen a la Via Catalana a Avinyonet del Penedés

Com ja us vam informar fa uns dies , gairebé 400 veïns de Castellbell i el Vilar han participat aquesta tarda a la Via Catalana organitzada per l’assemblea nacional catalana (ANC ) , tres autocars i vehicles particulars han fet que aquest veïns s’hagin desplaçat fins a Avinyonet del Penedès ,
A la 1 del migdia els tres autocars han recollit els veïns , han fet un viatge tranquil i molta xerinola , les gralles no han parat de sonar i càntics a la Independència de Catalunya , 45 minuts de viatge que tots s´ho han passat molt bé .


EN apropar-se al terme d´Avinyonet , ja es podien veure els primers assistents vinguts arreu de Catalunya , guardant el seu lloc pels trams de la Via Catalana de la zona, en arribar a Avinyonet , els veïns han dinat i seguidament han anat al tram 341 , tots s´han posat en fila per tal de fer la cadena quant arribés l´hora .
Mentre tant els Bastoners i els Geganters aquest cop amb el geganto han fet unes ballades que molts han pogut fer fotos i els han aplaudit , l´hora del moment culminat es a punt d´arribar , molts amb transistors a punt per saber les noticies dels altres llocs i ha nervis com si hi hagués un partit de futbol, en aquells intent poques dades es coneixien .

A les 17 i 14 minuts de la tarda s´ha iniciat la Cadena Humana per la independència , les campanes de la Seu de Lleida sonaven i a Avinyonet els voluntaris de ANC donaven les ordres per començar , tot segut s´ha convertit en una festa més amb onades encadenades al llarg del recorregut .
En finalitzar han cantat els segadors i els bastoners i el Geganto han fet les ultimes ballades , tots cap a l´autocar i retorn a casa contents de formar part de l’historia de Catalunya però com ha dit una veïna en arribar a Castellbell i el Vilar a veure si la propera vegada la mobilització sigui almenys per celebrar el que s’està lluitant.

Podeu veure les fotos de la via a Avinyonet clicant a sota el recuadre

Via Catalana 11 Setembre 2013
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.