Tecnics de la Diputació de Barcelona Visita l´empresa Enric Rovira de Castellbell i el Vilar

Francesc Forrellat de l´empresa Xocolates Enric Rovira amb Tècnics de la diputació Foto CCB

Tècnics de la diputació de Barcelona , de consells Comarcals i altres ens locals de la provincia, van visitar recentment les instal·lacions del mestre Xocolater Enric Rovira , així com altres empreses de la comarca del Bages .
Aquestes visites s´emmarquen en les sessions d´intercanvi de coneixement del territori que promou des de la diputació de Barcelona .
Aquestes visites dels tècnics de la diputació, van despertar molt interès, ja que segons ells , van ser molt profitoses i ja pensen exportar l’experiència viscuda als seus respectius consells comarcals per tal de donar a conèixer el producte agroalimentari de la terra .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada