Projecte Mosaic i Cuina justa signen un conveni per ajudar a persones amb malalties mentals

L´Ex president del Parlament de Catalunya Joan Rigol signant el conveni amb Germà Pascual Piles.

El president de la Fundació Germà Tomàs Canet, Germà Pascual Piles, i el president de la Fundació Cassià Just, Joan Rigol, com a representants de les entitats promotores de Projecte Mosaic i de Cuina Justa, han signat un conveni marc de col·laboració entre ambdues entitats. L’acte, que ha tingut lloc a l’Edifici Mosaic de Manresa, simbolitza l’inici d’una relació que permetrà que en un futur proper els usuaris de Mosaic puguin formar part dels projectes empresarials que Cuina Justa desenvolupi a la comarca del Bages. Concretament, el conveni té per objectiu desenvolupar un pla de col·laboració i cooperació per tal de treballar diferents aspectes:
•sensibilitzar i implicar la comunitat en general, les administracions i empreses de la comarca en la lluita contra l’estigma de la persona amb malaltia mental
•desenvolupar els lineals de negoci de Cuina Justa a la comarca del Bages
•inserir persones provinents de Projecte Mosaic en els lineals de negoci de Cuina Justa a la comarca
•ampliar i connectar la xarxa d’atenció a les persones amb malalties mentals

D’aquesta manera es pretén generar sinèrgies entre les diferents entitats del territori i augmentar les possibilitats d’ajudar a de les persones amb problemes de salut mental i/o addiccions a través de l’habilitació i l’ocupació a la feina per tal de generar vinculació i promoció personal i laboral.

A la signatura del conveni hi han assistit directius i representats de les principals entitats promotores de Mosaic i de Cuina Justa com a mostra de suport a la iniciativa.

MOSAIC
El Projecte Mosaic té com un dels seus principals objectius afavorir la inserció comunitària de les persones amb malalties mentals mitjançant la inserció i l’entorn laboral.

CUINA JUSTA

L’empresa social Cuina Justa ocupa treballadors amb fragilitats mentals i socials en els seus lineals de negoci.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada