El pubillatge de Castellbell i el Vilar a Ripoll amb motiu de la proclamació de la pubilla i Hereu de Catalunya

Foto Aj Castellbell i el Vilar

El pubillatge de Castellbell i el Vilar , ha estat present aquest matí a la proclamació de la pubilla i hereu de Catalunya , que enguany s´ha celebrat a la ciutat de Ripoll. La Pubilla de Castellbell i el Vilar : Xènia Vilaseca , L´hereu : Arnau Casañas i el Fadrí : Eric Castro han anat acompanyats de la nostra Alcaldessa Montserrat Badia .
Durant el acte hi ha hagut una cercavila que l´han encapçalat els gegants de Ripoll en Guifré el pilós i en Na Guinardell fins a la plaça de l´Ajuntament on s´ha fet la proclamació de la pubilla i Hereu de Catalunya 2013 , i que ha significat l’adéu al món del pubillatge després de tres com a Pubilla de Manresa , de la Catalunya Central i la de Catalunya , la Manresana Nor Sidki. La nova pubilla i hereu de Catalunya 2013 són de Falset .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada