Roben un portatil i diners en efectiu al Camp Municipal de Castellbell i el Vilar

La matinada de dimarts a dimecres , uns desconeguts van entrar a robar a les instal•lacions esportives municipals de Castellbell i el Vilar , Al camp de futbol van destrossar una porta de la tanca situada als vestidors , allà els individus van forçar diverses portes entre les quals la del despatx del Ce Castellbell , un cop dins s´en van endur Un portàtil i diners en efectiu . Al poliesportiu també van entrar però sembla que no van aconseguir res .
No és el primer robatori que pateix aquestes instal•lacions esportives , el passat 23 de febrer , uns desconeguts van entrar al camp en ple partit de futbol de l´equip dels veterans i és van endur en aquella ocasió mòbils de última generació i diners ens efectius dels jugadors dels dos equips .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada