Sallent acull la 7a edició de la Fira del Món Geganter

Unes 45 colles de gegants es reuniran el proper cap de setmana del 12 i 13 d’octubre a Sallent amb motiu de la VII Fira del Món Geganter de Catalunya. Organitzada conjuntament per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i els Geganters de Sallent, s’han programat xerrades, projeccions de documentals sobre el fet geganter, cercaviles i ballades i comptarà amb la participació d’una trentena d’expositors d’entitats, artesans i productes relacionats amb aquesta tradició.
Més informació a : Manresainfo.cat

A la festa hi assistiran la Colla gegantera de Castellbel i el Vilar

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada