Els Manresans Núria Farizo, Gerard Quinto i el Fruitosenc Joan vila S´estrenen a Manresa amb un curtmetratge sobre els set pecats capitals .

El curt forma part del premi “ Tendències de Regió 7 i TVM ( televisió de Manresa )

Egoics

Aquest diumenge 20 d´octubre, serà molt especial per l´escriptora manresana i antiga locutora de Radio 7 Fm a Castellbell i el Vilar ( 1993-94 ) Núria Farizo , el tècnic de só i Dj de Sant Fruitós Joan Vila i el director de curts i documentals alguns d´ells presentats en festivals , ja que estrenaran un curtmetratge amb el títol “ Egoics “ del premi Tendències de Regió 7 i TVM ( televisió de Manresa )
El curt “ Egoics “ es projectarà aquest diumenge a les 20 hores a la sala petita de kursaal a Manresa, que versa sobre els nostres egos i els 7 pecats capitals “L’objectiu és reconèixer en nosaltres aquestes passions capitals que al llarg de la història han estat protagonistes de guerres, culpes, odis i bogeries” .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada