Castellbell i el Vilar ja te castanyer

Com mana la tradició , unes setmanes abans de setmana santa , els pobles comencen a fer olor a castanyes i moniatos a la brassa dels castanyers o castanyeres , una imatge molt nostrada que perdura durant molts anys.
Aquesta imatge fins ara no s´ha vist al nostre poble , nomes en castanyades populars però mai en un carrer o espai públic durant dies o setmanes. Ara aquesta imatge serà molt habitual durant dues setmanes doncs des de diumenge passat la Plaça valentí Puig ja tenim el primer castanyer dels temps moderns que vent castanyes i moniatos tot el temps més insòlit que patim doncs s´ens fa estrany patir unes temperatures mes pròpies del mes de maig que de finals d´octubre .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada