Per ” tots sants ” arriba la Castanyada i el Halloween a Castellbell i el Vilar .

La nit del 31 d´octubre al 1 de Novembre , Castellbell i el Vilar celebrarà com es tradició per tots sants , les seves castanyades i així també cada vegada mes arrelada una tradició americana com es el Halloneen o nit de terror .


Els amics del Burés un any mes no faltaran a la cita amb la tradicional castanyada popular que es farà a la plaça lluís companys , enguany com a novetat h haurà uns inflables perquè els mes petits hi puguin gaudir.

A la mateixa hora i a una de les antigues naus de Torcidos al barri del Borràs es farà la nit del Terror , que organitza el CE Castellbell , amb la Col•laboració de Party in progres i de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar .
Primer hi haurà un passatge del terror que es farà a les antigues oficines de Torcidos, que per cert va acollir com a escenari del rodatge Fènix 11:23 convertida a la pel·lícula en caserna de la Guàrdia Civil . seguidament a una de les naus , on cada any es fa el Zitzi –Parc hi haurà ball disco fins que el cós aguantí .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada