Taller: Pautes per Lluitar Contra les Malalties Respiràtories el 3 de Desembre a Castellbell i el Vilar

tallerLa Fisioteràpia en pediatria requereix d’una formació especialitzada i per això l’abordatge terapèutic de l’aparell respiratori també. Actualment hi ha poca formació especialitzada en Fisioteràpia respiratòria en pediatria.

El fet d’haver avançat en els coneixements : fisiològics , anatòmics i fisiopatogènics de les diferents malalties respiratòries infantils, obliga a actualitzar els abordatges terapèutics en Fisioteràpia pediàtrica. Per aquest motiu el curs ha de permetre: saber com valorar, saber com fer un diagnòstic funcional i fisiopatogénico, i organitzar l’abordatge terapèutic necessari en cada cas, i especialment en Fisioteràpia en pediatria.

Aquest curs ha de permetre que els fisioterapeutes:
◾Siguem capaços de fer una valoració i diagnòstic funcional o fisiopatogénic en el nounat i en el nen amb patologia respiratòria o patologia respiratòria associada a altres patologies cròniques. Ser capaços d’usar i valorar mitjançant el fonendoscopi.
◾Organitzar l’abordatge terapèutic més indicat en cada un dels casos, tenint en compte : els diferents tipus de patologia i l’etapa cronològica del nen i de la patologia des del seu inici de manera que es puguin aplicar tractaments curatius , pal·liatius i/o preventius .
◾Conèixer les tècniques terapèutiques més eficaces i les ajudes tècniques / tecnològiques més actuals i eficaces .
◾Saber interpretar els paràmetres bàsics i valoracions de la respiració .

PROMOCIONAL AS AUDIOVISUAL

 

bANNER Castellvilarenc

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada