Dues persones ferides en un accident de trànsit al carrer Joaquim Borràs a Castellbell i el Vilar

Accident  Borràs 20 N 1Als volts de la 1 del migdia d´aquest divendres 29 de Novembre , s´ha produït un accident de transit , al carrer Joaquim Borràs  , en la que un vehicle  ha sortit de la via i ha caigut  en un terraplè . les dues persones que hi viatjaven dins del vehicle sinistrat  , han pogut ser evacuades de seguida, la mare ha hagut de ser traslladada a un hospital de Manresa , mentre que la filla ha estat atesa  al mateix indret  dels fets.

Al lloc de l´Accident s´ha traslladat  dues ambulàncies del  Servei d’Emergències Mediques, Bombers i Mossos d´Esquadra .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada