04/06/2020

Castellbell i el Vilar olora el nadal

Pesebre AjuntamentEl nadal s´acosta i el poble de Castellbell  i el Vilar  es deixa veure, els carrers ja s´ha posat la tradicional il·luminació nadalenca i les botigues guarneixen els seus aparadors  per participar al I Concurs d´aparadors  de Nadal .

Amb la pancarta de suport a la Marató de Tv3, al balco de l´Ajuntament , amb la caminada  que es fa diumenge  obrirà un seguit d´actes festius al poble que  finalitzaran passats reis , dues setmanes intenses d´activitats  i reunions familiars  .

El Nadal es aquí  gaudim-lo

PROMOCIONAL

Incripcions Cagatiió Bastoner

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: