Monistrol viurà aquest cap de setmana els tradicionals pastorets

la representació es farà aquest dissabte  diumenge a la Sala Art i esplai de Monistrol

Moment dels assatjos dels pastorets a Monistrol Foto : Pastorets Monistrol

Pastorets Monistrol

Dissabte s’estrena   els Pastorets a Monistrol de Montserrat amb la participació de més de 60 veïns i veïnes del poble i amb un equip tècnic que supera les 20 persones. Les funcions es faran  a l’Art i Esplai dissabte, 14 de desembre, a les 8 del vespre; diumenge, a les 6 de la tarda, ja té les entrades esgotades; i dissabte 21 de desembre a les 6 de la tarda. El preu de l’entrada per a adults és de 5 euros, i per a nens, de 2 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir a l’estanc Sant Pere o al Basar I+I. Adquirint l’entrada es col·labora amb la Marató de TV3.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.