Un mort a la C-55 a Castellgalí

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest dilluns al matí s’ha registrat un nou accident mortal de trànsit al punt quilomètric 22 de la C-55 a l’altura de Castellgalí en sentit Barcelona. El punt de l’accident és
pràcticament el mateix que el darrer accident mortal que va tenir lloc el passat 16 de novembre a la C-55.
Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 07.08 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre 2 turismes i 1 furgoneta. A conseqüència del sinistre, 1 persona ha mort i 2 persones més han resultat ferides menys greus i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) les han traslladat a l’hospital Althaia de Manresa.
En l’accident han intervingut 4 patrulles de Mossos d’Esquadra, 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i 3 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A conseqüència d’aquest accident, hi ha hagut restriccions a la via. A les 07.20 h, la C-55 s’ha tallat a Castellgalí en tots dos sentits. Des
de les 08.14 h es dóna pas alternatiu. Això provoca 2km de retenció en tots dos sentits.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada