L´ajuntament de Castellbell i el Vilar aprova una moció d´adhesió al cas del jutjat argentí sobre els tres alcaldes afusellats el 1939

Alcaldes Afusellats 1El passat 24 de Setembre es va celebrar un ple en la qual l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar va aprovar per unanimitat una moció que condemnava la revolta feixista del General Francisco Franco.

Ahir dilluns 30 de desembre al ple ordinari , es va aprovar un altre moció conjunta entre PSC , CIU i ERC a l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar en suport a la querella contra l´estat espanyol per crims contra la humanitat , entre aquest crims hi ha els de tres alcaldes de Castellbell i el Vilar  Salvador Vila Selga , Isidre Vila i Subirana i Esteve Biosca i Sánchez afusellats el 29 de juliol del 1939 al camp de la bota a Barcelona .Alcaldes Afusellats 2

La moció va ser aprovada per unanimitat i es posarà en coneixement al Jutjat central num 1 de Buenos Aires ( Argentina ) que es qui està portant el cas i al diputat de ERC Joan Tardà .

 

Moció pel dret a Decidir

Un altre punt del ordre del dia que va ser debatut , va ser sobre el dret a decidir que va obtenir els vots favorables dels dos regidors de CIU i el de ERC  i amb l´abstenció de tots els regidors del PSC i el dels Independents .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada