Finalitzen les millores de senyalització a tot a l´Avinguda Catalunya .

Aparcament  MinusvalidsJa s’han acabat les tasques de manteniment i repintat de la senyalització viaria, de l’Avinguda Catalunya de ‪Castellbell‬ i el Vilar. En el tram del començament, just on hi ha les escoles (Jaume Balmes i Bressol) es on s’han fet més reordenacions, entre d’altres: -S’ha suprimit un pas de vianants i s’ha millorat la visibilitat del principal. -S’ha creat una plaça d’aparcament reservada per a minusvàlids. Ara, cal respectar els senyals i les ratlles d’aparcament així com les indicacions de transit viaries.No estacionar en pas de vianats 1 Reduir la velocitat i extremar la prudència, principalment a les hores d’entrades i sortides dels nens/es de l’escola. Utilitzar exclusivament els passos de vianants per creuar l’Avinguda, i tot i que la preferència es dels vianants, mirar sempre abans de creuar. La seguretat vial es cosa de tots: conductors, vianants, pares i mares, nens i nenes, mestres, professors… Recordeu sempre de donar un bon exemple. Consells viaris i de convivencia, de ‪‎ProteccióCivil

 

 

Fotos : Protecció Civil CiV

PROMOCIONAL ASS AUDIOVISUAL

Promocional Castellbell News

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada