Castellbell i el Vilar s´adhereix a l´hora del planeta que es fa dema dissabte de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre

L’Hora del Planeta 2014 serà la major crida a l’acció organitzada mai. Servirà per demostrar que, actuant junts, tots som part de la solució al canvi climàtic.

L’Hora del Planeta de WWF pretén implicar més de mil milions de persones i mobilitzar 7.000 ciutats del món per demostrar el suport global a l’acció contra el canvi climàtic apagant els llums dels seus principals edificis i monuments.

L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar  s´afageig a aquesta iniciativa  i així tots junts podrem llançar un clar missatge per evitar que el planeta augmenti la seva temperatura fins a un punt en què es produeixin danys irreversibles per a la naturalesa, l’economia i la salut de tots.

L´Hora del Planeta .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada