La Generalitat de Catalunya redactarà un pla director urbanístic per a ordenar l’activitat minera al Bages

La Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Súria i Sallent han mantingut una reunió de treball per a analitzar la situació actual i els projectes de futur en les activitats mineres que es desenvolupen a la comarca del Bages, concretament en aquests dos municipis.
Fruit d’aquesta reunió, s’ha acordat redactar un pla director urbanístic per tal de disposar d’un instrument que ordeni la situació actual i pugui fer les previsions del desenvolupament futur de les activitats que s’hi duen a terme. Aquesta iniciativa es farà extensiva a altres municipis de la comarca amb activitat minera. La Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme serà l’organisme que impulsarà els tràmits corresponents.
Per tal de garantir la màxima eficàcia en la redacció del PDU, es preveu la constitució d’una comissió de coordinació on, a banda dels ajuntaments implicats, també hi haurà les àrees del Govern competents en Urbanisme, Medi Ambient, Mines i en la promoció d’activitats econòmiques. També hi participarà la Delegació del Govern a la Catalunya Central.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada