El gimnasta Jordi March, clou la temporada amb un 3r. lloc per equips, al campionat d’Espanya de clubs, a Guadalajara

TrofeuAquest any, el nostre gimnasta Jordi March Pont s’ha hagut de posar les piles, ja que ha competit en 3 categories diferents:(Nivell 3, Nivell 5 i actualment al Nivell 6). En Jordi ha aconseguit bons resultats a nivell individual i també a nivell d’equips,  ja que han guanyat el Campionat de Catalunya per equips a Nivell 6 i van aconseguir el 3r. lloc al Campionat D’Espanya de clubs. Fem un resum dels resultats aconseguits aquesta temporada per en Jordi:

CAMPIONS en la FINAL del Campionat de Catalunya per equips de Nivell 6 celebrat a Vic al Juny.

3r. Classificats per equips a la FINAL del Campionat d’Espanya de Nivell 3, celebrat a Guadalajara el passat mes de Maig. 2n. Classificats a la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt. 1r. Classificat en Potro amb Arcs en la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt. 3r. Classificat en Barra en la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt.anilles

1r : en Potro amb arcs i en Terra en el Torneig d’Osona. 2n: en Barra en el Torneig d’Osona. 3r.: en Salt en el Torneig d’Osona.

2on  Classificat en el Torneig Osona Gym, celebrat a Vic

Cal recordar que, en Jordi, fa tan sols 2 mesos que ha començat la nova categoria de Nivell 6. En l’últim Campionat d’Espanya individual, celebrat a Valladolid el dia 4 de Juliol, va competir en aquesta nova categoria quedant-se a només a 0,4 punts del 3r. Lloc, tan en Salt com en Paral·leles.   Cal recordar que, en Jordi, entrena cada dia 4 hores, descansant  tan sols els diumenges. Felicitats pel teu esforç, dedicació, voluntat, sacrifici i per fer-nos sentir orgullosos de que siguis un castellvilarenc!!   Sort per a la nova temporada!!! ben segur vindran millors resultats!!!

Podi

 

Diari Oficial Resistents

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada