14 de juliol de 2020

Unes 300 persones assisteixen a la” fiesta andaluza” a Castellbell i el Vilar.

IMG_0829

Unes 300 persones van assistir aquest dissabte al vespre a la pista esportiva municipal de Castellbell i el Vilar a la festa andalusa que va organitzar l´Associació Andalusa de Castellbell i el Vilar .

IMG_0812 La festa va consistir en un sopar a base de Botifarra, cansalada i pinxos morunos vi, aigua o refresc. Després del àpat va començar les diferents actuacions del grup que va ser presentat per Raul Albià que amb els seus monòlegs va fer passar una nit agradable als assistents.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: