Primera reunió dels diables de Castellbell i el Vilar

IMG_3379

Aquest dijous 9 d’octubre al vespre, s’ha fet una reunió informativa a la Sala de plens de l’ajuntament de Castellbell i el Vilar, que ha tingut com a objectiu crear una colla de diables per al nostre poble.

En aquesta reunió , en la qual hi ha assistit prop d’una trentena de persones del poble, estan interessades a prendre part d’aquesta nova entitat . Aquesta nova associació , a diferència de la resta , tots els membres hauran de tenir molta responsabilitat, ja que hauran de dur material pirotècnic , es per això que és necessari que hi hagi tres persones responsables durant les seves sortides.

El següent pas és fer els estatuts, legalitzar l’entitat  i un cop culminat  aquest procés, tenen previst presentar-lo al poble.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada