Castellbell i el Vilar fa el darrer acte del Dia internacional contra la violència de gènere, amb un taller de scrap

20141128_182920

Aquest divendres a la tarda, s’ha fet al Casal del Pensionista, de Castellbell i el Vilar, un taller d´scrap que ha anat a càrrec de Pilar Moreno de Manresa scrapbokimg i que han participat prop d’una vintena de dones i algun home.

Aquest taller ha estat el darrer acte de la setmana dedicada al Dia Internacional contra la violència, envers a les dones que s’ha fet al nostre poble.DSCN7764

El taller ha consistit en realitzar un àlbum fet amb scrap o scrapbooking, que s’ha posat  molt de moda. Es tracta d’un mètode de conservar històries personals o familiars en forma de fotografies i records, i es defineix com una tècnica per personalitzar els propis àlbums.

DSCN7775
Fotos : Pere Sánchez

L’scrap o scrapboking té els seus orígens als Estats Units on tenen uns 25 milions de scrapers (persones que es dediquen a aquesta afició), poc a poc s’ha anat introduïnt a Europa on des de fa 15 anys que es va començar a popularitzar.

Fer un scrap requereix molta paciència, però també molta originalitat alhora de realitzar el treball, doncs és una manera de entretenir-se  fent aquests tipus d’àlbums personalitzats de manera moderna.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada