Més de 200 bagencs s´autoinculpen per el 9-N

Autoinculpacions

Centenars de persones d´arreu de la comarca del Bages (més de 200) han respost a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per iniciar la campanya d’autoinculpacions pel 9N, arran de l’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega i la consellera, Irene Rigau. Una cua de gent envolta encara bona part de l’edifici del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) per declarar que van votar el 9 de novembre lliurement.

Aquest dissabte al mati  des de les 11 fins a la 13 hores, hi han anat al Jutjat de guàrdia de Manresa per tal d´entregar les autoinculpacions

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada