Castellbell i el Vilar convoca dos llocs de treball temporals en el marc del Pla d’Ocupació Local

  • L’Ajuntament ofereix una plaça de manteniment i neteja i una plaça d’auxiliar i consergeria d’edificis municipals

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obert la convocatòria de selecció de dos llocs de treball temporals en el marc del Pla d’Ocupació Local 2015-2016 amb la voluntat de fomentar i millorar l’ocupació al municipi. El programa s’adreça a persones majors de 50 anys i joves menors de 35 en aquells casos de vulnerabilitat social i de més dificultat d’inserció. Totes les persones interessades tenen temps per presentar la documentació fins el dia 16 de març.

 Dos llocs de treball

El primer lloc de treball està destinat al col·lectiu de joves menors de 35 anys i és una plaça d’operari de manteniment i neteja de la via pública amb un contracte d’una durada de sis mesos i a jornada sencera. El segon lloc de treball s’adreça a persones majors de 50 anys i fa referència a una plaça d’auxiliar i consergeria d’edificis municipals amb un contracte d’un any de durada i també a jornada sencera.

Finançament de la Diputació de Barcelona

El Pla Local d’Ocupació compta amb el finançament del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona a través dels Programes complementaris de suport de l’economia productiva local i de foment de l’ocupació local, que té per objectiu la contractació de persones en situació d’atur. Es poden consultar els detalls de les bases d’aquesta convocatòria a la pàgina web municipal (www.castellbellielvilar.cat)

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada