Els mossos detenen en un control a Castellbell i el Vilar , tres delicuents que habien robat a una casa de Navàs

Agents de l’Àrea Regional de Transit del sector de Manresa van detenir el passat 2 de març, tres homes, de 32, 33 i 34 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa, com a presumptes autors d’un delicte de robatori a interior de domicili.Els fets van succeir pels volts de les nou del vespre del mateix dia 2, en un control de trànsit que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 42, de l’autopista C-16, sentit Barcelona, dins del terme municipal de Castellbell i el Vilar .

Durant el control els agents van aturar un vehicle, amb tres ocupants, del qual tenien coneixement que estava implicat en diversos robatoris. En aquell moment un dels agents va observar com la persona que es trobava asseguda al darrere amagava algun objecte sota al seient.

En observar aquest fet els mossos van escorcollar el vehicle. Sota el seient van trobar un estoig que contenia joies. Al portaequipatges van localitzar dos ordinadors, tres càmeres de fotografiar, una videocàmera, dos telèfons mòbils, una tauleta tàctil, una cartera de pell i accessoris d’electrònica.

Seguidament, els agents van fer gestions per saber la procedència d’aquests objectes i van esbrinar que havien estat sostrets aquella mateixa tarda en un domicili de Navàs. Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts, per la seva presumpta relació amb el robatori.

Els detinguts van passar el dia 5 de març a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar l’ingrés a presó dels tres homes.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada