Un veí de Castellbell i el Vilar, ferit en una col·lisió múltiple a Castellgalí .

Aquest migdia, sobre un quart de tres, s’ha produït un accident múltiple en el que s’han vist implicats tres vehicles,  dos cotxes i una furgoneta,  que conduïa  un veí de Castellbell i el Vilar, que ha resultat ferit lleu .

Els fets han passat  al PK 22 de la C-55, a Castellgalí, es tracta d’un tram on ja hi ha hagut accidents.

Un dels tres vehicles, per causes que es desconeixen, ha topat contra la furgoneta i un vehicle, i a resultes del accident,  hi ha hagut un ferit greu,  que ha estat traslladat a la Mutua de Terrassa, el veí de Castellbell i el Vilar i un altre ferit, que anava en un altre vehicle, els han traslladat a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa, amb ferides lleus .

Al lloc de l’accident, s’hi han desplaçat dotacions dels bombers, Mossos i ambulàncies del SEM.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada