L’ermita de Castellbell i el Vilar és l’escenari de la Festa del Panellet, aquest diumenge

  • A partir de les 11 del matí, se celebrarà la missa amb la participació del cor parroquial i tot seguit, es repartiran els panets i la coca

Aquest primer diumenge de maig, Castellbell i el Vilar celebrarà la Festa del Panellet. L’ermita de l’església de Sant Vicenç de Castellbell, serà l’escenari de la festa que recordarà els fets de mitjans del segle XVIII en què el municipi va esquivar la pesta i la fam que assolaven Catalunya. Els actes començaran a partir de les 11 del matí, a l’ermita del turó del Castell, amb la missa que comptarà amb la participació del Cor Parroquial. Tot seguit, es repartiran els panets i la coca, i s’interpretarà el cant del Virolai. La història explica que Castellbell i el Vilar, de la mateixa manera que altres pobles del Montserratí, van esquivar la fam i la pesta gràcies a les ofrenes que el poble va oferir a l’església de Sant Vicenç.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada