Els Mossos d’Esquadra lliuren els diners de la Caminada Solidària als Serveis d’Oncologia de la Regió Central.

· Ahir dimecres 17 de Juny es va fer  el lliurament de 26.623 euros, recaptats a la Caminada Solidària dels Mossos d’Esquadra “Fem el camí al teu costat”

150617 NdP 046 - RPCEls Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l’Anoia i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, dels diners aconseguits en la Caminada solidària “Fem el camí al teu costat”.

Aquesta caminada, impulsada per agents del cos de Mossos d’Esquadra, es va portar a terme el passat 15 de maig, amb l’objectiu d’obtenir fons pels serveis d’oncologia de les quatre institucions.

Gràcies a la venda de samarretes, penja colls i la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s’ha aconseguit recaptar 26.623 euros.

Un representant de cada hospital ha recollit els diners recaptats, i ha agraït l’interès dels mossos d’esquadra en ajudar en la lluita contra el càncer.

En representació de la Fundació Althaia, ha recollit els diners la Dra. Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia. Del Consorci Hospitalari de Vic ha vingut la Dra. Marta Parera. Del Consorci Sanitari de l’Anoia, el Director Assistencial, Ramon Sellarès. I de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, la Dra. Anna López.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada