Les obres de la plaça Barcelona, a Castellbell i el Vilar, molt avançades


Les obres que s´estan duent a terme a la plaça Barcelona de Castellbell i el Vilar , es troben molt avançades, ahir dimarts es va començar a construir « la mini « rotonda .

En aquests moments, les obres a la plaça ja es pot veure com quedarà a falta de fer encara moltes coses, tot i així està molt avançat .

Al voltant de la plaça ja es visualitza que hi haurà una vorera més ampla que la que hi havia abans i que hi haurà un carril d´un sol sentit .

A l´interior de la plaça , ja no hi son els jocs de petanca ni tampoc el taulell gegant d´escacs (que per cert, mai s´havia fet servir ) però ja es dona una idea de que tindrà fanals de llum com en la plaça Valenti Puig i també estructures de ferro als voltants dels arbres .

La «mini» rotonda es va començar a fer aquest dimarts, tal com es pot veure a la fotografia, ja s´estan posant panots a l’interior de la illeta que farà que els vehicles redueixin la velocitat .

LES OBRES DEL CARRER SANT JERONI TAMBÉ VAN AVANÇADES.

Pel que fa a les obres de la intersecció Carrer Sant Jeroni, Carretera de la Renfe (Anomendada també: la del canvi de rassant) s´ha reduït dràsticament el terreny per tal de que quedi pla, també s´està fent un voladís – vorera, des de la Casa de la família Masats, fins a l´inici de la vorera de la Bauma, situada a pocs metres de L’Hostal Nou .

Fotos Pere Sánchez
Fotos Pere Sánchez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.