La Sant Andreu Jazz Band omplen l´era del Mas del Puig, a Castellbell i el Vilar.


El segon concert de les vesprades d´estiu al Vilar d´enguany , s´ha fet aquest diumenge 19 de Juliol i ha anat a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band, formació que formen part les germanes Carla i Andrea Motis i en el baix, Joan Chamorro, ha omplert la era del mas del Puig, a Castellbell i el Vilar .

El repertori ha estat peces de Jazz, una samba, una melodia de Broadway, entre altres que ha fet agradar a un públic vingut de diversos punts de la comarca i que ha aplaudit totes i cadascunes de les peces del repertori.

Fotos Pere SánchezLa veu d´Andrea Motis ( la veu d´una de les cançons de la passada marató de TV3 ) ha estat molt fluida en les cançons que han interpretat. També destacar els seus companys del grup, que han tocat molt be els instruments com saxo, clarinet o trompeta, acompanyats del baix, Joan Chamorro i de la guitarra, Carla Motis .Val a dir que al final del concert , una parella del públic ha ballat una peça de jazz .

Val dir que no és la primera vegada que venen, en l:edició de l’any passat ja van actuar en aquest indret, on també van omplir l´era.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.