Talamanca i Navarcles milloren les barreres de seguretat, a la carretera BV-1221


Foto Diba
Foto Diba

Les obres, que han començat avui, tindran un termini d’execució de tres mesos i busquen reduir el risc de sinistralitat, associat a sortides de via, al tram de la carretera BV-1221, comprès entre el PK 24+800 i el PK 34+000, entre els nuclis de Talamanca i Navarcles (Bages). Les principals mesures plantejades estan associades a la millora de les contencions laterals, com són la implantació de noves barreres metàl·liques. Aquestes, s’han instal·lat en trams no protegits, amb risc de sortida de via, i que compten amb un desnivell important o amb presència d’obstacles. A més, també es renovaran aquells trams on s’observin deficiències tècniques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.