Talamanca i Navarcles milloren les barreres de seguretat, a la carretera BV-1221


Foto Diba
Foto Diba

Les obres, que han començat avui, tindran un termini d’execució de tres mesos i busquen reduir el risc de sinistralitat, associat a sortides de via, al tram de la carretera BV-1221, comprès entre el PK 24+800 i el PK 34+000, entre els nuclis de Talamanca i Navarcles (Bages). Les principals mesures plantejades estan associades a la millora de les contencions laterals, com són la implantació de noves barreres metàl·liques. Aquestes, s’han instal·lat en trams no protegits, amb risc de sortida de via, i que compten amb un desnivell important o amb presència d’obstacles. A més, també es renovaran aquells trams on s’observin deficiències tècniques

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s