Augmenta el nombre de families que participen a activitats en suport a la funció educativa .


  • -Creix l’interès per les activitats de suport a la funció educativa de les famílies
  • – Castellbell i el Vilar és un dels municipìs amb l´activitat ” Debats Educatius ·

Prop de 4.000 persones van participar a les propostes de la Diputació de Barcelona, recollides al Catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies, Eduquem en Família, durant el curs 2014-2015. Aquesta dada supera significativament la xifra del curs passat. En total, s’han realitzat 263 activitats a 166 municipis de la demarcació, que valoren positivament el desenvolupament i continguts de les accions. Algunes de les activitats, amb un nivell més alt de satisfacció per part dels usuaris, han estat “Apropament a la gestió de conflictes” , “Com eduquem la llibertat” , o les propostes de “Teatre fòrum”. De cara al proper curs, s’han afegit al catàleg actuacions que responen a demandes de la ciutadania recollides pels ajuntaments, com ara propostes que tractin l’etapa de l’adolescència, des del seu vessant familiar i psicosocial. Dues noves activitats abordaran aquest tema el proper curs: “A contracorrent” i “Qui t’entengui que et compri?”. Eduquem en Família és una de les accions que es porten a terme des del Programa d’Acompanyament a l’escolaritat impulsat per Educació de la Diputació de Barcelona, per ajudar a prevenir el fracàs escolar i a enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis. A castellbell i el Vilar, les activitats s´han centrat als “Debats Educatius”, que tornarà la propera tardor, coincidint amb l´inici del nou curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.