La Fundació Althaia cedeix espais a set associacions de malalts, amb seu a Manresa.


•    S’ubiquen en espais del Centre Hospitalari, alliberats pel trasllat de serveis a Sant Joan de Déu.
•    Althaia estreny els vincles amb les associacions per tal de recollir les seves inquietuds i necessitats.

associacions2Set associacions de malalts, que tenen seu a la capital del Bages, han signat un conveni de col•laboració amb la Fundació Althaia, que els cedeix espais a cada una d’elles per a que puguin desenvolupar la seva activitat en millors condicions. Es tracta de l’Associació de Familiars d’Alzheimer, l’Associació Catalana de Persones Amputades, el Grup de Dol, Empara, l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, l’Associació de Diabètics de Catalunya i l’Associació Grup Esclerosi Múltiple del Bages (AGRUPem).

La majoria d’elles ja s’han instal•lat en aquestes noves dependències, que s’ubiquen a la planta principal del Centre Hospitalari i que havien quedat alliberades, arran del trasllat de diferents serveis i departaments a l’edifici de Sant Joan de Déu. Durant l’acte de signatura, celebrat el passat divendres 17 de juliol al matí, els representants d’aquestes associacions, han fet un agraïment a Althaia i han mostrat la seva satisfacció per poder comptar amb uns espais confortables i ben ubicats. Això els facilita la relació amb Althaia, amb altres organitzacions i amb els associats.

 Fotos :Althaia
Fotos :Althaia

La cessió s’emmarca en la voluntat de la Fundació Althaia, d’estrènyer i millorar la relació amb aquestes entitats. Cal tenir en compte que l’actual Pla estratègic d’Althaia, Talaia, ja recull com a repte fer passos endavant en la relació amb les associacions de malalts per tal que aquestes puguin aportar, de manera directe i fluïda amb l’organització, idees, inquietuds i necessitats. De fet, la falta d’un espai adequat era una de les principals necessitats d’aquestes entitats.

Per estar al dia de les peticions, Althaia ha endegat un cicle de reunions en les quals convoca als representats d’una quinzena d’associacions del Bages i del Solsonès. La idea és que aquestes trobades tinguin lloc dues vegades a l’any, per tal que les aportacions que en vagin sorgint, puguin incorporar-se al futur Pla estratègic de la institució sanitària i se’n pugui fer seguiment. En definitiva, es tracta d’incorporar l’opinió d’aquests malalts en la mirada estratègica de la institució i poder executar diferents accions amb la participació dels pacients.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.