En 24 hores ja s´han inscrit a “la via Lliure ” unes 16.618 persones


Un dia després de presentar la pàgina web, milers de ciutadans responen a la crida i reserven el seu lloc a la Meridiana.
La setmana vinent es posaran a la venda els packs de la ‘Via Lliure’.
En només 24 hores, ja han estat 16.618 les persones que han respost a la crida de responsabilitat , que va fer ahir el president de l’ANC, Jordi Sànchez, perquè “entre tots” fem que la Meridiana torni a suposar “una fita històrica l’11S” i s’han apuntat a la ‘Via Lliure’. Lluís Llach, Sílvia Bel, Albert Sánchez Piñol, Issona Passola, Joan Dausà, Natxo Tarrés (Gossos), Joel Joan, Màrius Serra, Joan i Lluís Fortuny (Dharma), Laura Almerich i el Pare Manel, van ser els primers a inscriure’s en aquesta llarga llista, que seguirà oberta per tal que tothom hi tingui cabuda i es pugui transmetre la “imatge d’unitat que el país necessita”. A banda de la presentació de la pàgina web (
http://via.assemblea.cat), ahir també es va donar a conèixer el disseny de la samarreta que es posarà a la venda, juntament amb el pack de la Via (samarreta, punter, domàs i xapes) a partir de la setmana que ve.

Castellbell i el Vilar, un any més farà un bus a la Via lliure .

​Un any més, Castellbell i el Vilar, hi serà a la Via lliure que enguany es farà a la meridiana. Aquells que s´hi vulguin inscruiure, ho poden fer clicant el seguent enllaç:
https://docs.google.com/forms/d/1Yi7GiOftcmZHtAODSPktNmytrErdg4EnjMzak11sV5E/viewform

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s