La Guàrdia Civil escorcolla la Casa de Jordi Sumarroca a Castellbell i el vilar


Foto :Twitter Ràdio Manresa
Foto :Twitter Ràdio Manresa

A primeres hores d´aquest matí, saltava la notícia als diversos mitjans de comunicació: la detenció del conseller delegat de Teyco pel cas Petrium una peça separada del cas «Torredembarra« , hi ha hagut 4 persones detingudes, una d´elles la seva cosina Susanna Sumarroca. En concret, s’investiga un presumpte cas de delictes contra l’administració pública, blanqueig de capitals i organització criminal. El cas el porta el Jutjat d´instrucció del Vendrell i està sota secret de sumari.
Per aquest motiu,  La UCO ( Unitat Central Operativa ) de la Guàrdia Civil, ha efectuat diversos registres. a la seu de Teyco i al domicili del empresari a Barcelona . S´esperava  que al llarg del dia, el cos policial iniciés  els pertinents escorcolls a la segona residència del conseller delegat de Teyco, que té al barri de Sant Cristòfol, de Castellbell i el Vilar , aquest matí només hi havia un vehicle policial a davant de la residència de Jordi Sumarroca, un fet que s´ha produït finalment a 2/4 de 8 del vespre .

Cal destacar que els vincles de Jordi Sumarroca no acaben aquí, ja que és el propietari de les naus de Torcidos, actualment te un litigi amb l´ajuntament de Castellbell i el Vilar, pel tancament parcial del perímetre..

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s