La Guàrdia Civil escorcolla la Casa de Jordi Sumarroca a Castellbell i el vilar


Foto :Twitter Ràdio Manresa
Foto :Twitter Ràdio Manresa

A primeres hores d´aquest matí, saltava la notícia als diversos mitjans de comunicació: la detenció del conseller delegat de Teyco pel cas Petrium una peça separada del cas «Torredembarra« , hi ha hagut 4 persones detingudes, una d´elles la seva cosina Susanna Sumarroca. En concret, s’investiga un presumpte cas de delictes contra l’administració pública, blanqueig de capitals i organització criminal. El cas el porta el Jutjat d´instrucció del Vendrell i està sota secret de sumari.
Per aquest motiu,  La UCO ( Unitat Central Operativa ) de la Guàrdia Civil, ha efectuat diversos registres. a la seu de Teyco i al domicili del empresari a Barcelona . S´esperava  que al llarg del dia, el cos policial iniciés  els pertinents escorcolls a la segona residència del conseller delegat de Teyco, que té al barri de Sant Cristòfol, de Castellbell i el Vilar , aquest matí només hi havia un vehicle policial a davant de la residència de Jordi Sumarroca, un fet que s´ha produït finalment a 2/4 de 8 del vespre .

Cal destacar que els vincles de Jordi Sumarroca no acaben aquí, ja que és el propietari de les naus de Torcidos, actualment te un litigi amb l´ajuntament de Castellbell i el Vilar, pel tancament parcial del perímetre..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.