Col.loquen reductors de velocitat al Burés i a la Bauma a Castellbell i el Vilar


Durant aquesta setmana, els operaris de la Diputació, han col·locat esmentats reductors, 2 al barri del Burés i 4 al barri de la Bauma, fent que els cotxes hagin de minvar la seva velocitat al seu pas per la travessera.
Després de reiterades peticions de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, a la Diputació de Barcelona, sol·licitant que es col·loquessin reductors de velocitat a la carretera C-1411a, la qual travessa tot el municipi, aquests ja són una realitat.

Fotos Aj CIEV

L’Ajuntament ha sol·licitat de col·locar el mateix sistema, al barri del Borràs, i així poder millorar la seguretat dels ciutadans i pacificar el trànsit rodat amb l’activitat quotidiana dels vianants. Un cop estudiat el tema, la Diputació de Barcelona, la qual és la propietària de la carretera, procedirà a realitzar les obres pertinents.

NETEJA DE LA LLERA DEL RIU LLOBREGAT, AL BARRI DE LA BAUMA.

L’Agència Catalana de l’Aigua, conjuntament amb l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, té previst la realització de la desbrossada del riu LLobregat, pel seu pas pel barri de la Bauma.
L’actuació que suposa un cost de 14.959,33 €, es veu localitzada en el tram dret del riu, al costat del camp de futbol, des de la desembocadura del la riera de Merà fins arribar a les primeres cases del barri de la Bauma.
Esmentada actuació respon a una subvenció que va demanar l’any 2014 l’Ajuntament de Castellbell i consisteix en la retirada del canyar alòcton, arbres morts i una aclarada selectiva del bosc de ribera.
Els treballs estan previstos començar-los el mes de setembre, un cop s’hagi signat el conveni entre l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i Forestal Catalana SA, sobre actuacions de manteniment i conservació de lleres públiques en trams urbans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.