Sant Fruitós de Bages tindrà fibra òptica al 90% del municipi, aquest 2015.


• Les gestions de l’Ajuntament de Sant Fruitós amb Telefònica Espanya han donat bons resultats.
• El desplegament arribarà a més de 2.700 habitatges i locals.

Els diferents contactes i gestions de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb el seu Alcalde al capdavant, amb responsables Telefònica Espanya per desplegar Fibra Òptica a tot el municipi, han donat fruit. L’empresa ha decidit expandir la seva xarxa de banda ampla al municipi, un desplegament que ha de ser una realitat en finalitzar aquest 2015.

Això suposarà la creació d’una nova xarxa de fibra òptica, que arribarà directament a cadascun dels habitatges del municipi, amb una estesa de 90% del territori municipal. El pla de l’empresa preveu que la nova instal·lació arribaria a 2.718 unitats immobiliàries de Sant Fruitós, que vol dir tant habitatges com locals.

La tecnologia que s’utilitzarà serà l’extensió de la FTTH (Fiber to the home; fibra a la llar). La instal·lació es realitzarà durant aquest any 2015, el major gruix durant el quart trimestre.

La realitat dels polígons

Pel que fa a les zones industrials del municipi bagenc, el consistori realitzarà un estudi per analitzar la connectivitat i les alternatives de millora de les infraestructures de telecomunicacions als polígons. L’objectiu és conèixer les alternatives per connectar i/o crear la xarxa necessària.

Per altra banda, l’associació d’empresaris està recollint informació sobre quina és la situació i solució de connectivitat, per la qual opta cada empresa dels polígons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.