Milers de persones omplen a vessar la plaça Sant Jaume


· ARA ÉS L’HORA desplega una pancarta gegant demanant ‘omplir la Meridiana’
· J. Sànchez: “Per guanyar a les urnes abans hem de guanyar al carrer”
· “La batalla de la independència només es pot vèncer amb arguments”, J. Cuixart

Foto : ANC

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han fet públic el seu suport a la convocatòria d’eleccions plebiscitàries del 27S. Ambdues entitats han volgut constatar la transcendència històrica del moment que viu el país i deixar clar el caràcter plebiscitari que atorguen als comicis.
Milers de persones han omplert a vessar aquesta tarda a la plaça Sant Jaume, davant el Palau de la Generalitat, on han desplegat una lona gegant amb el missatge: “Omplim la Meridiana 11S, guanyem la República Catalana 27S”, que ha cobert completament l’espai per damunt dels caps dels assistents. Joan Lluís Bozzo ha presentat l’acte, que ha estat seguida pels parlaments dels dos representants de les entitats convocants.
El vicepresident d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha resumit la postura independentista amb una simple afirmació: “volem governar el nostre destí” i s’ha mostrat confiat, “ho volem i ho aconseguirem”. Cuixart també ha explicat el per què la independència és important pel que fa a la vida diària de les persones: “Perquè coses com la suspensió de la llei de pobresa energètica no passin”.
Per la seva banda, Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, ha comunicat que la xifra d’inscrits per a la Via Lliure de la Meridiana ja és superior a 110.000 però que “volem ser més que mai”, tot demanant als qui encara no ho han fet, que s’inscriguin. Després de recordar el caràcter pacífic i democràtic de les reivindicacions independentistes, Sànchez ha aprofitat per convidar a tothom als actes de la Diada, ja que la Meridiana “és oberta a tothom, a tots els demòcrates del país”.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s