Post-it Castellvilarenc : Qui s´amaga darrera del perfil de faceboock « Castellbell Fotogràfic « .


Aquestes darrers dies , són alguns dels veïns de Castellbell i el vilar que tenen la coneguda xarxa social (Facebook), preguntant-me qui s´amaga darrera del perfil «Castellbell Fotogràfic« . Puc dir que ni tant sols nosaltres, els que fem aquest diari, sabem qui és, però sabem que té unes ideologies polítiques , amb crítiques en llengua castellana i catalana cap a l´ajuntament, algunes entitats, etc etc .

Em crida l´atenció que aquesta persona, fa una defensa aferrissada cap a «l’Associació de Veins del nostre Barri La Bauma». La darrera ha estat que: pregunta quins van ser els motius perquè l’Ajuntament no ha fet cap activitat de festa major a aquesta barriada castellvilarenca.

Una de les raons d’aquest escrit és posar en evidència a Castellbell Fotogràfic : la seva manca de cultura i de coneixement en que les festes de la bauma es van deixar de fer al Juny de 2010, com es pot veure en aquest article que va publicar aquest mitjà digital, en aquella epoca: Ho podeu veure aquí.

Es tractava d´una carta als associats, els motius per les quals es va deixar de fer la festa.

A part d´aquest comunicat, cal dir que als anys 2008 i 2009, la festa de la Bauma se celebrava el mateix dia de la Revetlla de Sant Joan i com es pot apreciar en aquest article del juny del 2009, hi havia poca assistència a les Festes de la Bauma.

No cal criticar sense motius si no s´informa millor, del que realment ha passat, ja que es pot crear debats estèrils i sense fonaments, que com diu l’Alcaldessa Montse badia: «No es pot fer 21 festes a la vegada perquè Castellbell i el Vilar té 21 nuclis residencials» Cal una mica de rigor a l’hora de publicar certes coses sense tenir coneixements suficients del tema.

Per cert: Per què escriu en castellà Castellbell Fotogràfic si tant defensa la Indepèndecia de Catalunya? I per què esborra del seu propi perfil, els nostres perfils, del qui fem possible aquest diari?

Silenciar-nos a nosaltres no ens fa més dèbils, tot al contrari: ENS FA MÉS FORTS!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.