Comença el període d’exposició pública del cens.


Foto Arxiu: Laura Novo

A partir d’aquest dilluns, 10 d’agost, s’inicia el procés d’exposició pública del cens i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Les dades estaran exposades a l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar fins al proper 17 d’agost. Durant aquest mateix termini, del 10 al 17 d’agost, es podran presentar les reclamacions per modificar les dades i també es podran presentar reclamacions sobre inclusió o exclusió del cens.

L’Oficina del Cens Electoral farà públiques les rectificacions i notificarà als reclamants, ajuntaments i consolats la resolució de les peticions el dia 21 d’agost. Així mateix, el Govern ha començat la campanya informativa sobre la comprovació del cens en període electoral. Aquesta campanya, que està adreçada a tota la ciutadania, es difondrà a través dels mitjans de comunicació. Igualment, s’han elaborat diversos vídeos pedagògics sobre les diferents modalitats de vot i sobre les funcions dels membres de les meses electorals, que es poden veure al web: www.parlament2015.cat.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s