El pregó i la mini-disco ” infantil “ tanquen la jornada d’aquest dilluns, de la FM Castellbell i el Vilar.

Aquest dilluns 10 d´agost, a la tarda-nit, s´ha celebrat a la piscina municipal de Castellbell i el vilar, el pregó infantil que ha anat a càrrec d´en Marc Fernández, membre de la colla gegantera i també dels Bastoners del nostre poble.

A l’acte hi ha assistit: l´Alcaldessa Montserrat Badia, els Regidors Neus Palacios, Lluís Martínez i Ferran Valdés, a més del regidor de Convergència, Santi Llopart .

Durant el pregó, en Marc Fernández, ha explicat com va començar a aficionar-se des de molt petit amb els gegants i més tard amb els bastoners i a altres associacions del poble, i ha demanat a tothom que gaudeixin al màxim de la Festa Major.

Finalment, L´alcaldessa, Montserrat Badia, ha dit que «espera que no es perdin aquestes tradicions, perquè si es perden, es perden els pobles, la cultura fa poble» i ha desitjat una bona festa major a tothom.

Fotos: Laura Novo
Fotos: Laura Novo

A les 9 del vespre, s´ha fet el mini-disco infantil que ha anat a càrrec de Carles Riera, per a nens i nenes fins a 12 anys.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada