Circuit d’orientació a peu a Castellbell i el Vilar


Dijous 13 d’agost, s’ha dut a terme l’activitat “caminada d’orientació” a peu, organitzada per l’Associació Esportiva i Cultural Les Guineus, i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports. A les 9 en punt del matí i a toc de cronòmetre, una quinzena de persones han partit del poliesportiu municipal, per iniciar el circuit d’orientació, cadascú en funció de la modalitat per a la qual s’havia inscrit una hora abans. Els i les participants, que treballaren de forma dual o grupal, disposaren d’un total de 3 hores per a completar el circuit escollit – curt, mitjà o llarg- i tots el finalitzaren al voltant de les dues hores de treball.
Moments abans d’iniciar el compte enrere, els organitzadors explicaren de forma detallada com s’havia de procedir: Cada grup participant disposava d’un plànol d’una zona acotada –de muntanya i urbana- de Castellbell i el Vilar, amb la llegenda corresponent, el punt de sortida i les fites que calia assolir. En funció de la tipologia del circuit, els grups havien de trobar 9 fites – modalitat curta-, dotze fites – modalitat mitjana- o tretze –modalitat llarga-. Cada fita disposa d’una “pinça”, un sistema que permet perforar o grapar les caselles del plànol, indicatives dels punt ja trobats.
Un cop finalitzat el recorregut, anotada la classificació del grup i el temps trigat, els i les caminants han rebut un refrigeri: beguda a escollir i fruita fresca.
Els amants de l’esport de muntanya i l’orientació que no vau poder assistir no ho teniu tot perdut! Tant el mapa com les fites permanents són propietat de l’Ajuntament, si teniu interès en realitzar qualsevol dels recorreguts, podeu adreçar-vos-hi.

Fotos:  Olga Rael
Fotos: Olga Rael

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.