La num 2 de Junts pel sí,Carme Forcadell, visita Castellbell i el Vilar.


La candidata num 2 per la llista Junts pel Sí, a les properes eleccions plesbicitaries del 27-S, ha visitat aquest dimecres al matí, el mercat setmanal de Castellbell i el Vilar .
La candidata, ha arribat a les 10 en punt al nostre poble, on ha estat rebuda pels regidors de l´ajuntament: Santi llopart(CDC) i Albert Mulero (ERC), així també membres dels 2 partits locals, els alcaldes de Monistrol de Montserrat i el de Sant Vicenç de Castellet.

Tot seguit, han efectuat la visita pel mercat, on la candidata ha explicat als veïns/veines del poble el projecte de Junts pel Sí, de cara a les properes eleccions, que segons Forcadell, «seran crucials pel futur de Catalunya i ens ho juguem molt« .

També ha demanat a la gent que s´adhereixin com a candidats de junts pel Sí, cosa que ha aconseguit un total de 60 adhesions, en els 45 min que ha durat la visita, i poc després s´ha desplaçat fins a Manresa, per continuar explicant el seu projecte als manresans.

Fotos: Pere Sánchez

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s