Castellbell i el Vilar no s´adherirà a la Associació de Municipis per la Independència ( AMI )


Ple Agost 2015
Foto : Pere Sánchez
  • També van aprovar per unanimitat una moció a favor del « desarmament nuclear «

Aquest dilluns 31 d´agost, a les 20 hores, i a la Sala Polivalent del Centre Cultural Joan Masats, de Castellbell i el Vilar, es va celebrar un ple extraordinari en el que es van debatre un total de 12 punts en l’ordre del dia.

La majoria dels punts han estat aprovats per unanimitat del plenari. Destacar que un dels punts de l´ordre del dia va ser la Moció dadhesió a l´Associació de Municipis per la Independència (AMI) que amb els vots dels 3 regidors de CDC, dels 2 d’ERC i les abstencions dels 6 regidors del PSC. amb majoria simple, no va ser aprovada, ja que calia majoria absoluta.

Un altre punt de l’ordre del dia va ser, la aprovació per unanimitat de La moció sobre el desarmament nuclear, l’Ajuntament insta a la comunitat internacional a que es faci tot el possible per erradicar les armes nuclears del planeta.

També es va fer el sorteig dels membres que formaran part a les meses electorals el 27S.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s