Castellbell i el Vilar no s´adherirà a la Associació de Municipis per la Independència ( AMI )


Ple Agost 2015
Foto : Pere Sánchez
  • També van aprovar per unanimitat una moció a favor del « desarmament nuclear «

Aquest dilluns 31 d´agost, a les 20 hores, i a la Sala Polivalent del Centre Cultural Joan Masats, de Castellbell i el Vilar, es va celebrar un ple extraordinari en el que es van debatre un total de 12 punts en l’ordre del dia.

La majoria dels punts han estat aprovats per unanimitat del plenari. Destacar que un dels punts de l´ordre del dia va ser la Moció dadhesió a l´Associació de Municipis per la Independència (AMI) que amb els vots dels 3 regidors de CDC, dels 2 d’ERC i les abstencions dels 6 regidors del PSC. amb majoria simple, no va ser aprovada, ja que calia majoria absoluta.

Un altre punt de l’ordre del dia va ser, la aprovació per unanimitat de La moció sobre el desarmament nuclear, l’Ajuntament insta a la comunitat internacional a que es faci tot el possible per erradicar les armes nuclears del planeta.

També es va fer el sorteig dels membres que formaran part a les meses electorals el 27S.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s