Castellbell i el Vilar s’afegeix als actes per celebrar la Diada de l’Onze de Setembre


•Dijous es farà la 5a Marxa de Torxes per la Independència i divendres s’ha programat l’ofrena floral i l’acte institucional

Castellbell i el Vilar s’afegeix als actes de celebració de la Diada, que es programen arreu del país durant els propers dies. Dijous al vespre es farà la 5a Marxa de Torxes per la Independència, organitzada per l’ANC de Castellbell i el Vilar, que sortirà de la plaça de Valentí Puig. Comptarà amb la participació de Xivarri graller i dels Tabalers dels Fragarics, els Diables i diablesses de Castellbell i el Vilar en un recorregut que acabarà a la plaça de Santa Maria del Vilar. El final de festa tindrà la lectura del manifest, coca i mistela per a tothom.

Divendres, més actes.

Els actes continuaran el matí de la Diada amb l’ofrena floral, al monument de la plaça Esteve Biosca. Serà a 2/4 d’11 del matí, en record als 3 alcaldes afusellats pel franquisme, Esteve Biosca, Isidre Vila i Salvador Vila. Finalment, a 2/4 de 12, es programarà l’acte institucional a la plaça Lluís Companys que inclourà la lectura del manifest, l’actuació de la Capella de Música Burés i el ball de sardanes, amb la Cobla Ciutat de Manresa.Gif Marxa torxes 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.