02/06/2020

Monistrol de Montserrat celebrarà els actes de l’11 de setembre

Monistrol de Montserrat celebrarà com marca la tradició, els actes de l’11 de setembre amb varietat d’actes per a tothom.

Marxa de torxes per l´independència

Cartell_Diada_MonistrolDijous 10 de setembre a 2/4 de 9 del vespre, es farà la marxa de torxes per l’independència. La sortida es farà des de la plaça dels Paisos Catalans fins a la plaça de la Font Gran, organitzat per l’ANC, de Monistrol de Montserrat. Tot seguit, hi haurà cantada d’havaneres, es servirà rom cremat i es repartirà coca de la diada.

Actes de la diada

Divendres 11 de setemnbre, Diada Nacional de Catalunya, a les 9 del matí es farà l’ofrena floral a la plaça 11 de setembre. Tot seguit, hi haurà l’aplec de Sant Antolí, amb una missa que posarà punt i final als actes de la diada, en aquest municipi del bages sud.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: