Els veïns de Súria coneixen el procés d’elaboració del Pla d’Ordenació Urbanística


Donar a conèixer quines són les fases d’execució del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Súria. Aquest va ser l’objectiu de la sessió impulsada per la Diputació de Barcelona, adreçada als veïns d’aquesta població i que va comptar amb la presència del diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut.

EL POUM permet ordenar urbanísticament el municipi i planificar-ne el desenvolupament de cara als propers anys. A més, aquest document té  com a objectius principals definir el model de desenvolupament del territori, i determinar les classes de sòl i els seus usos.

També busca planificar les actuacions necessàries per cobrir les necessitats d’equipaments, serveis i espais lliures; així com definir les infraestructures de mobilitat i tot aquell patrimoni i espais naturals que cal conservar i protegir.

La redacció del POUM consta de quatre fases. La primera, que actualment està executant la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament de Súria, és l’avanç del planejament. 

L’avanç és un document preliminar, reglat i obligatori per a la redacció del POUM, ja que defineix les línies estratègiques i els criteris urbanístics i territorials. A més, en aquesta primera fase, la llei d’urbanisme estableix com un element molt important la participació dels ciutadans .

Més endavant, tindrà lloc l’aprovació inicial del document, la provisional i, en darrer terme, la definitiva.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s