La santvicentina Marta Serran és nomenada pubilla de Catalunya


Foto : Aj de Sant Vicenç Castellet
Foto : Aj de Sant Vicenç Castellet

La pubilla de Sant Vicenç de Castellet, Marta Serran Grauvilardell, ha estat nomenada aquest diumenge pubilla de Catalunya 2015 en el marc de la gran festa del pubillatge que s’ha celebrat a Cubelles. Serran ha estat la candidata escollida d’entre un total de 48 pubilles d’arreu del país. L’Ajuntament va retre homenatge a la nova pubilla de Catalunya ahir al vespre en un acte al saló de plens que va comptar amb la presència dels regidors i de la família de l’homenatjada. Marta Serran estudia segon de batxillerat a l’IES Castellet i va ser proposada per a l’elecció de pubilla del municipi des de l’Esbart Dansaire Santvicentí

Municipi amb tradició

Sant Vicenç de Castellet reforça el seu paper destacat en el món del pubillatge a nivell nacional. L’any 1992 Sílvia Callejón Mominó va ser pubilla de Catalunya i dos anys més tard Emma Casals Canudas repetiria la nominació. Per la seva part, l’any 2003 Marc Rodríguez Ballarà va ser nomenat hereu de Catalunya. La tradició de l’elecció de la pubilla de Sant Vicenç de Castellet se celebra des de l’any 1969 i la de l’hereu des de 1997.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s