Els Mossos d´esquadra detenen a la C-16 al terme de Castellbell , tres joves veíns de Rubí que habien robat a dos establiments de Manresa


· El valor global dels productes sostrets era d’uns 500 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el passat 2 d’octubre, dos homes i una dona, entre 39 i 20 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Rubí (Vallés Occidental), com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels volts de les sis de la tarda del mateix dia, agents de l’ARRO estaven realitzant un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar (Bages)Durant el control els agents van aturar un turisme, amb tres ocupants, els quals es mostraven molt nerviosos i no atenien les indicacions que se’ls hi feien. La seva actitud va fer sospitar que podien amagar alguna cosa.

Quan els mossos van demanar al conductor que obris el portaequipatges del vehicle, a l’interior s’hi van localitzar diverses bosses amb productes d’alimentació i d’higiene personal.Atès que no portaven cap tiquet de compra, ni podien justificar la procedència dels diferents productes, els mossos van fer diverses gestions i van esbrinar que havien estat sostrets de dos establiments de Manresa. En conjunt l’import d’aquests ascendia a 489.63 euros.

Finalment, els tres ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els furts.Els detinguts van passar el dia 5 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.