Els Mossos d´esquadra detenen a la C-16 al terme de Castellbell , tres joves veíns de Rubí que habien robat a dos establiments de Manresa


· El valor global dels productes sostrets era d’uns 500 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el passat 2 d’octubre, dos homes i una dona, entre 39 i 20 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Rubí (Vallés Occidental), com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels volts de les sis de la tarda del mateix dia, agents de l’ARRO estaven realitzant un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar (Bages)Durant el control els agents van aturar un turisme, amb tres ocupants, els quals es mostraven molt nerviosos i no atenien les indicacions que se’ls hi feien. La seva actitud va fer sospitar que podien amagar alguna cosa.

Quan els mossos van demanar al conductor que obris el portaequipatges del vehicle, a l’interior s’hi van localitzar diverses bosses amb productes d’alimentació i d’higiene personal.Atès que no portaven cap tiquet de compra, ni podien justificar la procedència dels diferents productes, els mossos van fer diverses gestions i van esbrinar que havien estat sostrets de dos establiments de Manresa. En conjunt l’import d’aquests ascendia a 489.63 euros.

Finalment, els tres ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els furts.Els detinguts van passar el dia 5 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s